De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto

March 15, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto

Dit is wat u werkelijk wilt: De nok van het spiegelstreepje + DRAADLOZE reservecameracombo, Voor & Achteropname gelijktijdig.

 

 

Eigenschappen:

 

1. Gemakkelijk te installeren: Geen zorgen over kruis de kabel van van de de zetel→ voorzetel → van de nummerplaat→ boomstam → het achter voorstreepje, lossen het lastige bedradingsprobleem op de huidige markt op die met getelegrafeerde stromende media streepjenok weerspiegelen. Het is DRAADLOOS SIGNAALsysteem.
2. De camera's met 160 graden van lenshoek, kunnen duidelijk met blinde sports.drive-veiligheid zien. steun 2 kanaal gelijktijdig met de opname van de het beeldlijn van 1080P HD.
3. AHD-de ontvanger van de autolader met USB5V-Machtsoutput, kan compatibel systeem met de meeste stromende die media achteruitkijkspiegels of de schermen met USB op de teller wordt ingevoerd.
4. De macht van de camera is door het nummerplaatlicht van voertuigen te verbinden, geen schadeinstallatie, AHD-verbindt de voeding van de autolader van de haven van de autoaansteker.

5. DVR-functie: Wanneer de mensen op de weg drijven, zullen more and more mensen aandacht besteden aan wat achter de voertuigen, gebeuren om verkeersongeval te vermijden: zoals auto achterste, ernstige ongelukken veroorzakende persoonlijke veiligheid en escape.DVR-de voor & achtercamera van de opnamesteun gelijktijdig, zorg hebben bewijsmateriaal te controleren, ervoor en steun online playback.

 

Zult u deze producten nodig hebben?

laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 0laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 1laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 2laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 3laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 4laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 5laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 6laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 7laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 8laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 9laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 10laatste bedrijfsnieuws over De eerste puntahd stromende media de ladersmetgezel van de achteruitkijkspiegelauto 11